IKEA keukens, kwaliteit en veiligheid

IKEA keukens, Aantrekkelijke keukens voor een Aantrekkelijke prijs
Aan een nieuwe keuken van IKEA hoeft u niet te wennen: IKEA past haar keukens op uw wensen aan! Er wordt veel aandacht besteed aan de werkdriehoek: spoelbak, koelkast en kookplaat. Deze werkplekken moeten dicht bij elkaar geplaatst zijn, zodat deze naast gemak, ook veiligheid bieden. IKEA Keukens worden zo ergonomisch mogelijk ingericht. Alle verschillende onderdelen worden op juiste hoogte geplaatst, zodat ook zware pannen eenvoudig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast heeft u voldoende accessoires zijn binnen handbereik en wordt de rug ontzien. Zowel links- als rechtshandige koks kunnen gemakkelijk in een IKEA Keuken werken.

IKEA Keukens en Veiligheid
IKEA heeft speciaal voor ontdekkende kinderhandjes een serie veiligheidsproducten ontwikkeld. Zelf kunt u ook bij het plannen van een IKEA Keuken rekening te houden met uw beweeglijke kroost. Een eetbar kan bijvoorbeeld een mooie barrière vormen. U kunt uw kind in de gaten houden terwijl ze hierdoor toch op afstand blijven.

Keuken Opmeten
Maak een schets van de keuken met de juiste maten. Vervolgend werken wij deze schets voor u uit en op die manier weet u precies waar de beperkingen en mogelijkheden liggen voor uw nieuwe keuken.